51 Worldwide Games (Nintendo Switch)

49,99

Odkrijte in igrajte 51 namiznih iger z vsega sveta!
Igrajte in odkrijte 51 družabnih iger, namiznih iger in še več v enem paketu – Clubhouse Games ™: 51 Worldwide Classics. Ta raznovrstna zbirka vključuje igre z vsega sveta v več žanrih, od znanih priljubljenih, kot je Šah, do mednarodnih uspešnic, kot je Mancala, ki so naokoli že sto let!
Uživajte v znanih priljubljenih in se naučite skritih draguljev z vsega sveta v tej zbirki 51 družabnih iger, namiznih iger in še več! Ne glede na to, ali želite sedeti in igrati strateško ali pa se zanašate na reflekse, Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics vsebuje igre iz različnih žanrov, ki jih lahko igrate in odkrivate. Vsaka igra je predstavljena z osupljivimi podrobnostmi, kot je zvok metanja kock ali pa lesketanje frnikul.
Strateški igralci se bodo počutili kot doma z igrami, kot so štiri v vrsto in Renegade, medtem ko tisti, ki raje uporabljajo svoje reflekse, lahko uživajo v igrah, kot so Slot Cars in Toy Boxing!
Z družabnimi igrami, igrami s kartami, športom, pasjansi in še več, Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics je eklektična zbirka iger, ki jih lahko igrate in odkrivate na svojem Nintendo Switch.
Lastnosti:
Uživajte v 51 namiznih igrah in še več z vsega sveta, saj je na voljo sistem Nintendo Switch ™
Igrajte svoje najljubše igre ali raziskujte in se učite novih
Igrajte sami ali s prijatelji lokalno * in na spletu ** do štirje igralci
* Na voljo bo brezplačna dodatna programska oprema, ki igralcem omogoča, da se v lokalnem multiplayerju povežejo z nekom, ki je lastnik celotne različice igre.
** Članstvo v Nintendo Switch Online (prodaja se posebej) in Nintendo račun sta potrebna za spletne funkcije.

Na voljo po naročilu

51 Worldwide Games (Nintendo Switch)

49,99

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.