Kingdoms of Amalur Re-Reckoning -Collectors Edition (PC)

109,99

Znana in čislana akcijska RPG-igra Kingdoms of Amalur je dobila prebarvano in posodobljeno inačico, ki njen samosvoji in zanimivi srednjeveško fantazijski svet približa novi generaciji igralcev. Igro so ustvarili trije žanrski velikani: pisec R. A. Salvatore, stripovski ustvarjalec Todd McFarlane in vodja razvoja Elder Scrolls Obliviona Ken Rolston. V pogledu od zadaj se podate v prostrano in raznoliko deželo Amalur, kjer obiščete tako srhljive temnice kot puščavo, džunglo in velemesto. Bojujete se v realnem času in uporabljate tako hladna orožja kot magijo, lik pa prilagodite lastnemu slogu in željam. Svet je ogromen in vsebuje obilico ozadnjih zgodb, za kar je poskrbel sloviti pisatelj Salvatore, ter stranskih misij, ki bogatijo rdečo nit. Grafika je izboljšana, Re-Reckoning pa vsebuje tudi vso naknadno izdano vsebino za izvirnik, kot sta Teeth of Naros in Legend of Dead Kel. 

Zbirateljska izdaja poleg igre vsebuje kipec Alyn Shyr z merami 20,8 cm višin x 18 cm širine x 14,2 cm globine, obesek za ključe, izvrstno izvirno glasbo Granta Kirkhopea in pet čudovitih podob, vse pa je spravljeno v premijski škatli! 

Na voljo po naročilu

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning -Collectors Edition (PC)

109,99

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.