KOZAREC (SPREMINJA BARVO) GAME BOY PALADONE

9,99

KLASIKA MED KLASIKAMI: kozarec Game Boy Color Change Glass z zniževanjem temperature pred vašimi očmi razkrije podobo iz slovite igre Super Mario Land iz leta 1989.
RETRO OBLIKA: kozarec Game Boy Color Change Glass je oblikovan kot izvirna konzola Game Boy, prepoznavna po svoji sivini in dveh gumbih. Nad glažem bodo navdušeni igralci in poznavalci področja vseh starosti!
OBČUTLJIVOST NA HLAD: odličen kozarec za v službo ali domov. Če vanj nalijete hladno pijačo, se bo izrisala podoba iz znamenite igre, kot bi se ta nalagala v konzolo!
VISOKA KAKOVOST: steklo je visoke kakovosti in zdržljivo. Kljub temu Game Boy Color Change Glass ni primeren za v pomivalni stroj ali mikrovalovno pečico, saj bi to uničilo izrisovanje slike.
URADNA LICENCA: Game Boy Color Change Glass ima uradno licenco podjetja Nintendo in sprejme 400 mililitrov tekočine. Če je hladna, se ob nalivanju izriše podoba iz slovite igre.

Na zalogi

KOZAREC (SPREMINJA BARVO) GAME BOY PALADONE

9,99

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.