Little Nightmares II (Xbox One)

29,99

Datum izida: 11.02.2021

   Little Nightmares 2 je presenečenj polna pustolovska igra, v kateri igrate kot deček Mono. Mono je ujet v svetu, ki ga je popačil signal iz oddaljenega stolpa, in tja se odpravi v družbi dekleta v rumeni pelerini. A še preden bo razkril temne skrivnosti stolpa in rešil dekle grozljive usode, bosta oba deležna številnih groženj, ki so jima jih pripravili prebivalci te dimenzije. Si upate podati v drugo zbirko malih mor? 

   Dobrote:

   VZNEMIRLJIVA TESNOBNA ODPRAVA, OB KATERI BOSTE DOBILI KURJO POLT

   Dečka in dekle bosta na poti srečala nove prebivalce, ki jima bodo motili korak in spanec. Prelisičiti bosta morala sadističnega Učitelja, preživeti srečanje s krvoločnim Lovcem in se prebiti mimo drugih bitij, ki koreninijo v zlu.

   FANTASTIČEN GROZLJIV SVET, KI GA PAČI SIGNAL IZ SIGNALNEGA STOLPA

   Pobegniti boste morali iz sveta, ki gnije od znotraj. Pot vas bo povedla iz strašljivega gozda v nagnusna šolska poslopja in tja do groznega Signalnega stolpa, od koder izvira zlo, ki se širi skozi ekrane po vsem svetu.

   PREBUDITE SPEČE JUNAŠKO DETE V SEBI IN REŠITE SPREMLJEVALKO PRED TEMO

Na voljo po naročilu

Little Nightmares II (Xbox One)

29,99

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.