PGYTECH ONEMO NAHRBTNIK 25L+ RAMENSKA TORBA (TWILIGHT BLACK)

199,00

Kombinacija nahrbtnika OneMo Backpack 25L & ramenske torbe PGYTECH z obema elementoma v črni barvi je zasnovana kot zelo vsestranska rešitev za fotografe, ustvarjalce filmov, operaterje dronov in druge ustvarjalne navdušence.

Nahrbtnik OneMo odlikuje velik prostor s 25 litri. Sprednji del nahrbtnika lahko v celoti odprete, da dostopate do celotnega prostora. Prostor lahko uporabite za vse, kar lahko vanj namestite, vključno s čevlji, oblačili, knjigami itd. Z vključenimi delilniki, ki so dobro izdelani in zložljivi na različne načine z več strani, je ta glavni prostor možno organizirati na poljuben način, za katero koli vrsto opreme. En dan ga lahko uporabite za svojo fotografsko opremo, drugi dan pa za kaj drugega.

Na strani torbe sta dve odprtini z zadrgo za dodatni dostop do glavnega prostora. S tem lahko delilnike razvrstite tako, da uporabite te hitro dostopne stranske odprtine, tako da lahko na primer dostopate do fotoaparata in ga izvlečete, ne da bi morali nahrbtnik sneti in ga do konca odpreti. Poleg tega se priložena ramenska torba popolnoma prilega spodnji tretjini glavnega prostora skozi spodnjo stransko odprtino.

Nahrbtnik OneMo in naramna torba sta narejeni iz materiala, odporen proti obrabi in vodi, ki je odporen na praske in umazanijo ter ščiti pred dežjem. Za ekstremne vremenske razmere je priložen nepremočljivo pokrivalo za dež, ki obda celotno torbo in omogoča nadaljevanje z vašo pustolovščino, brez skrbi, da bi poškodovali opremo. Ta nepremočljiva prevleka se hrani v namenskem žepu na dnu torbe.

Podobno kot žep za dežno prevleko ima tudi OneMo nahrbtnik številne druge žepe za različne namene. Na voljo je varen žep za denarnico in druge dragocenosti in druge žepe, reže in trakove za pametni telefon, slušalke, kabli, stativ, pokrovčke objektiva, steklenico vode, baterije in druge predmete.

Zadnji del OneMo nahrbtnika, del, ki počiva na hrbtu, ima mehko blazino in mrežasto zasnovo z zračnimi tuneli za udobje in da hrbet ostane suh, še posebej v vlažnih dneh. Notranji deli nahrbtnika so izdelani iz nepremočljivih in odpornih na obrabo tkanin, ki jih je enostavno očistiti.

Značilnosti

OneMo nahrbtnik 25L ima kapaciteto 25-30L in je dimenzije 480 x 320 x  230mm, teže 2.1kg, ramenska torba OneMo built-in ima kapaciteto 5L in je dimenzije 270 x 180 x 120mm, teža je 0.4kg

Na voljo po naročilu

PGYTECH ONEMO NAHRBTNIK 25L+ RAMENSKA TORBA (TWILIGHT BLACK)

199,00

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.