SKODELICA SNES PALADONE

9,99

NASLEDNJA STOPNJA: poženite igro z edinstveno skodelico SNES Controller Mug, ki je kot naročena za slehernega zbiratelja starošolskih nintendovskih izdelkov. Postavite jo na polico ali pa jo namenite vsakodnevni uporabi!
ZA IGRALCE: v skodelico je moč naliti tople napitke, kot so kava, čaj in vroča čokolada, bodisi doma bodisi v pisarni. Ne glede na to, kje se pojavi, bodo geeki padli dol!
RETRO OBLIKA: skodelica je oblikovana kot takoj prepoznavna konzola Super Nintendo Entertainment System in požgečka igralce vseh starosti.
ODLIČNO DARILO: ta ergonomska skodelica bo navdušila vsakega ljubitelja Nintendovih iger, ki uživa v Mariu ali Metroidu. Nič čudnega ne bo, če bodo taki napitke srebali le še iz nje!
LASTNOSTI: SNES-kodelica je standardne velikosti, a samosvoje oblike. Ima uradno licenco podjetja Nintendo. Ni je varno dajati v pomivalni stroj ali mikrovalovno pečico.

Na zalogi

SKODELICA SNES PALADONE

9,99

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.