The Sims 4 (pc)

39,99

Nadvse pričakovano nadaljevanje Sims iger je tu. Igrajte se z življenjem kot še nikoli poprej! Ustvarite nove Simčke katerih čustva in vplivi okolice odražajo njihova dejanja. Preiskusite nova in zabavna orodja s katerimi boste Simčke oblikovali in jim zgradili edinstvene domove. Nadzorujte njihov um, telo in srce, v tej s čustvi nabiti igri pa lahko sebi in vašim Simčkom uresničite sanje.

Novi Simčki
Ustvarite in nadzorujte pametnejše, bolj človeške in čustveno bogatejše Simčke.

Inteligenca
Vaši Simčki se premikajo in obnašajo bolj naravno kot kadarkoli poprej, od večopravilnosti, pa do načina hoje. Izberite jim osebnost in skozi misli, družbenega razumevanja, kariere in spominov raziščite globino njihovih življenskih ciljev.

Čustvena globina
Prvič v zgodovini Sims iger lahko Simčki čutijo in svoja čustva tudi pokažejo. Doživijo lahko kopico različnih čustev, ki so izraz njihovih dejanj, dogodkov in spominov, ali celo oblačil in predmetov. Čustva vam tako v igri nudijo večjo izbiro dajejo priložnost, da ustvarite bogatejše zgodbe z nešteto možnostmi.

Novi kreativni orodji
Orodji Create A Sim in Build sta močnejši, bolj intuitivi in zabavnejši. Natančno in po svoji volji oblikujte Simčke nato pa jim lahkotno oblikujte dom vaših in njihovih sanj.

Pisane soseske
Izbirajte med raznolikimi parcelami in prelepimi lokacijami kjer si boste ustvarili življenje. Živahna okolica lahko vaš dom še bolj poživi.

Bogate nagrade
Sodelujte v raznih dogodkih, odkrijte zbirateljske predemte in odklenite dosežke ter si tako priigrajte nove predmete, preobleke in priboljške.

Delite svoje stvaritve
Z vašimi prijatelji in Sims skupnostjo delite vaše stvaritve ali pa si prenesite zamisli drugih in tako ustvarite nov videz.

Na zalogi

The Sims 4 (pc)

39,99

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.